Connect
To Top

STERREN WAARVAN JE DACHT DAT ZE ALLANG GESTOPT WAREN, MAAR ZE NOG LANG NIET VAN PLAN OM MET PENSIOEN TE GAAN…

Zou u geloven dat sommige beroemde beroemdheden waarvan u dacht, dat ze overleden of met pensioen waren, nog steeds in leven zijn en werken?  De Gouden Eeuw van Hollywood wordt als zodanig beschouwd, omdat het de beste acteurs en actrices heeft voortgebracht, die de filmindustrie ooit heeft gehad.

Wat verbazingwekkend is, is dat sommige van deze levende legendes, zelfs op hun gevorderde leeftijd, nog steeds erg sterk, energiek en mooi als altijd zijn, velen kiezen ervoor om gracieus en natuurlijk te verouderen. Ben je klaar voor een knal uit het verleden? Hier kan je lezen wat je favoriete sterren van het verleden tegenwoordig aan het doen zijn…

Dolly Parton

De tijdloze Dolly Parton is een echt countrymuziek icoon. Zelfs op 72-jarige leeftijd lijkt het erop dat ze geen plannen heeft om het rustig aan te doen en met pensioen te gaan. Ze heeft de reputatie het hoogste vermogen in het country muziekgenre te hebben met 500 miljoen dollar en heeft zelfs haar eigen themapark in haar geboorteland Tennessee, Dollywood genaams, dat een belangrijke bron van inkomsten is voor de zangeres. Begin dit jaar werd ze geëerd met een tweede ster op de Hollywood Walk of Fame, hetgeen een hele prestatie is.

More in Luxury & Life Style

You must be logged in to post a comment Login